Romania-ro

Bine ai venit la Link Financial

Facem parte din grupul Link Financial, expert în domeniul creditelor şi partener de încredere al instituţiilor financiare şi băncilor de top din Europa.

Link Financial Group opereaza în 8 ţări cu o echipă de 800 de membri, administrând mai mult de 3.7 milioane de conturi de clienţi, precum şi creanţe de peste 32 de miliarde de Euro prin intermediul platformei noastre europene.

Avand aceleaşi principii de orientare catre client implementate in cadrul intregii familii Link, acoperim procesele destinate operaţiunilor proprii, precum şi pentru terţe părţi.

Oferim întreaga gamă de servicii de credit: Administrarea Ȋmprumuturilor, Ȋncasări şi Recuperări, ca servicii externalizate, dar şi pentru portofoliile achizitionate si in nume propriu.

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Administrarea creditelor

Cumpărare creante

Credite Auto
Credite Ipotecare
Credite de Consum
Legal
Credite Comerciale
Industrial

Administratea creditelor

Administrarea creditelor la cele mai înalte standarde poate fi costisitoare din punct de vedere financiar cat si consumatoare de resurse umane.

Externalizarea acestei responsabilităţi către Link îţi va da garanţia unor servicii de calitate, care nu-ţi vor expune reputaţia şi relaţiile cu clienţii unui risc nedorit.

Ne ocupăm de fiecare aspect al administrării creditelor, de la inrolarea clientilor, furnizarea de servicii conexe, până la procesarea plăţilor şi reconcilierea conturilor asociate.

Utilizand infrastructura ce ne-a permis sa devenim lideri de piaţă, clientii nostri pot scapa de întreaga povară a administrării, să reduca riscurile, costurile operaţionale si sa lase cu incredere in seama Link Financial respectarea tuturor reglementărilor in vigoare.

Oferim servicii de gestionare a intregului ciclului de viaţă pentru o gamă largă de împrumuturi şi creanţe cuprinzând: credite de consum, carduri de credit, credite auto, leasing financiar, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenţi şi creanţe comerciale (IMM-uri).

Cumpărarea datoriei

Link achiziţioneaza imprumuturi secundare, sau intrate in default, care altfel pot imboliza capitalul şi sursele operaţionale ale băncilor, cooperativelor de credit şi ale altor instituţii financiare.

Putem cumpara credite nerambursate, neperformante şi conturi reeşalonate, precum şi să lichidăm registrele de credite performante.

Cariera

Cariera

Alăturați-ne:

Noi, cei de la Link Financial suntem întotdeauna nerăbdători să fim contactaţi de persoane talentate şi ambiţioase, care sunt motivate să se remarce, care acceptă noile provocări cu entuziasm şi sunt dornice să se dezvolte şi să schimbe lucrurile.

Dacă ţi-ar plăcea să faci parte din echipa Link din Iaşi, te rog să ne trimiţi CV-ul pe adresa: info@linkfinancial.ro

Informaţii referitoare la administrarea datelor cu caracter personal atunci când aplici pentru un job

Contact

Contact

Pentru mai multe informaţii despre serviciile noastre sau pentru a lua legătura cu echipa noastră, te rog să ne contactezi:

T: +40 (332) 630 471

E: info@linkfinancial.ro

Link Financial

Centrul de Birouri Tudor

Etajul 6, Ciurchi 126-128, Iaşi RO