My Cookie Preferences
Romania-ro

Bine ai venit la Link Financial

Facem parte din grupul Link Financial, expert in domeniul creditelor si partener de incredere al institutiilor financiare si al bancilor de top din Europa.

Link Financial Group opereaza în 8 tari cu o echipa de peste 850 de membri, administrand mai mult de 4.5 milioane de conturi clienti, precum si creante de peste 50 miliarde de Euro prin intermediul platformei noastre europene.

Avand aceleasi principii de orientare catre client implementate in cadrul intregii familii Link, acoperim procesele destinate operatiunilor proprii, precum si pentru terte parti.

Oferim intreaga gama de servicii de credit: Administrarea Imprumuturilor, Incasari si Recuperari, ca servicii externalizate, dar şi pentru portofoliile achizitionate in nume propriu.

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Administrarea creditelor

Cumparare creante

Credite Auto
Credite Ipotecare
Credite de Consum
Legal
Credite Comerciale
Industrial

Administratea creditelor

Administrarea creditelor la cele mai inalte standarde poate fi costisitoare din punct de vedere financiar, precum si consumatoare de resurse umane.

Externalizarea acestei responsabilitati către Link iti va da garantia unor servicii de calitate, care nu-ti vor expune reputatia si relatiile cu clientii unui risc nedorit.

Ne ocupam de fiecare aspect al administrarii creditelor, de la inrolarea clientilor, furnizarea de servicii conexe, pana la procesarea platilor si reconcilierea conturilor asociate.

Utilizand o infrastructura ce ne-a permis sa devenim lideri de piata, clientii nostri pot scapa de intreaga povara a administrarii, sa reduca riscurile, costurile operationale si sa lase cu incredere in seama Link Financial respectarea tuturor reglementarilor in vigoare.

Oferim servicii de gestionare a intregului ciclu de viata pentru o gama larga de imprumuturi si creante cuprinzand: credite de consum, carduri de credit, credite auto, leasing financiar, credite ipotecare, imprumuturi pentru studenti si creante comerciale (IMM-uri).

Cumpararea datoriei

Link achizitioneaza imprumuturi secundare, sau intrate in default, care altfel pot imobilza capitalul şi resursele operaţionale ale băncilor, cooperativelor de credit si ale altor institutii financiare.

Putem cumpara credite nerambursate, neperformante si conturi reesalonate, precum si sa lichidam registrele de credite performante.

Cariera

Cariera

Alaturati-ne:

Noi, cei de la Link Financial suntem intotdeauna nerabdatori sa fim contactati de persoane talentate si ambitioase, care sunt motivate sa se remarce, care accepta noile provocari cu entuziasm si sunt dornice sa se dezvolte si sa schimbe lucrurile.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Link Financial Iasi, te rugam sa ne trimiti CV-ul pe adresa: info@linkfinancial.ro

Informaţii referitoare la administrarea datelor cu caracter personal atunci când aplici pentru un job

Contact

Contact

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, sau pentru a lua legatura cu echipa noastra, te rog sa ne contactezi:

T: +40 (332) 630 471

E: info@linkfinancial.ro

Link Financial

Centrul de Birouri Tudor

Etajul 6, Ciurchi 126-128, Iaşi RO